Wil je je kindje en je gezin laten vast leggen in een rustige sfeer? Ik neem al de tijd om aan jullie wensen te voldoen. Een Newborn sessie plan je best in je zwangerschap. De afspraak kan altijd nog verzet worden maar dan zijn jullie zeker van een plaatsje tijdens de eerste weken van jullie baby. De baby is best tussen de 7 dagen en 5 weken oud.

In de stijl van het geboortekaartje of een stijl die bij jullie past. Alles draait om de baby. Je kan iets kiezen uit onze Client Closet om aan te doen voor mama, baby, broertje of zus. Ook attributen zoals bloemenkrans, droogbloemen, haarband, wikkeldoek, bloemen, attributen, kleuren,...kunnen jullie mee kiezen.

We maken ook tijd om een paar gezinsfoto's vast te leggen. Jullie kunnen steeds kiezen om dit in de natuur, in mijn studio te of bij jullie thuis te doen.

Voor een fotoshoot reken je best een uur.

Jullie krijgen enkele dagen na de shoot een online galerij aan. Hier staan de foto's in met watermerk. Daaruit kan je de favoriete foto's uitkiezen. Extra foto's kunnen steeds bij uitgekozen worden aan 7 euro per stuk. Na jullie keuze werk ik de foto's verder af.

Is deze fotoshoot wat je zoekt?

Doe alvast inspiratie op in de portfolio of vergelijk de prijs van de verschillende fotoshoots. Heb je vragen of wil je een fotoshoot reserveren, dan kan je mij steeds contacteren!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie