Kinderen & Client Closet

Al spelend en belevend leggen we uw oogappels vast voor later. Volop experimenterend in de natuur hopen we op de mooiste plaatjes! Natuurlijk mag er ook wel eens geposeerd worden voor wie daar zin in heeft maar het moet zeker niet. De spontane momenten zijn vaak het mooist.

Voor wie zin heeft kan ik altijd wat meebrengen uit de Fairytale Bliss verzameling. Kinderen genieten vaak helemaal van zo'n fantasie momentje. Vraag er gerust naar. Hier onder al enkele vbn van onze Clientcloset voor kinderen.

Gezinnen en familie

Ons doel is om dit zo spontaan mogelijk te doen door samen plezier te beleven en natuurlijk veel geknuffel! Een keertje poseren dat kan maar ik houd ervan om zoveel mogelijke spontane ongedwongen momenten vast te leggen. Eens wandelen, iets vertellen tegen elkaar of een spelletje.

Mensen vragen vaak wat ze moeten aandoen. Terecht een slimme vraag want de kleding bepaalt veel van de foto. Aarde kleuren komen vaak heel mooi uit. ( Denk aan beige, bruin, groen, oker, goud) In de heide kan purper of roze heel mooi uitkomen.

Wit kan dan natuurlijk ook weer heel leuk afsteken en geeft een mooi contrast. Geel of andere pasteltinten zijn in de zomer of lente ook mooi.

Best geen letters of drukke prints...

Het belangrijkste draag waar jullie je goed in voelen. Dan stralen jullie vanzelf.

Hieronder al enkele vbn.

Trouwen

Ik wil jullie foto's bezorgen vol emotie. Mooie herinneringen aan jullie speciale dag.
Kortom een fotograaf die flexibel is om jullie droom huwelijk te verwezenlijken en vast te leggen voor later.

Studio / Cake Smash

Kom naar onze studio en kies wat bij U past...

Uw kind krijgt de nodige aandacht en tijd tijdens de fotoreportage. Verschillende thema's mogelijk of te combineren tijdens 1 fotoreportage zoals: Cake Smash, Verjaardagen, Lente, Pasen, Sprookjes, Valentijn of Portret foto's.

Gezinnen of broertjes en zusjes kunnen ook samen vastgelegd worden.

Je kan een outfit kiezen uit onze Client Closet of zelf de eigen kleding meebrengen.

Hier letten we extra op om alles zo Corona mogelijk proof te doen. De studio wordt telkens ontsmet.

Jullie krijgen enkele dagen na de shoot een online galerij aan. Hier staan de foto's in met watermerk. Daaruit kan je de favoriete foto's uitkiezen. Extra foto's kunnen steeds bij uitgekozen worden aan 7 euro per stuk. Na jullie keuze werk ik de foto's verder af.

Newborn

Wil je je kindje en je gezin laten vast leggen in een rustige sfeer? Ik neem al de tijd om aan jullie wensen te voldoen. In de stijl van het geboortekaartje of een stijl die bij jullie past. Alles draait om de baby.

Zwangerschap & Client Closet

Zwangerschasfotografie om die mooie buik laten vastleggen voor later en die speciale tijd koesteren? Maak samen met je geliefde, familie of gezin deze momenten onvergetelijk! Ideaal om een shoot te doen tussen de 32 en 37 weken.

Kies uit de zwangerschapsjurken van Fairytale Bliss zoals hieronder of breng je eigen outfit mee. Als de aanstaande mama's maar stralen!

Zwangerschapsfotoshoots in de buurt van Turnhout, Beerse en Vosselaar in de natuur, bij U thuis of in de fotostudio te Vosselaar.

Portret & Client Closet vrouwen

Laat je vastleggen op een manier die bij je past! Voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Dit kan op een spontane manier tot een gestyldefotoshoot.

Hieronder al wat vbn van onze Clientcloset:

Diva Party & Client Closet

Fotoshoot feestjes vol met glitters en glamour en droomjurken om eens te stralen! Ideaal om samen met je vriendinnen te genieten en de mooie herinneringen nemen jullie mee naar huis! Trakteer de jarige of vrijgezel op een onvergetelijke fotoshoot in Diva stijl.

Eindelijk eens een echte trouwjurk aankunnen! of gewoon nog een keer

Voor de kinderen prachtige prinsessenjurken in al de kleuren. Fantasie outfits voor de jongens.

In de studio of in een mooie omgeving...

Kies outfits uit onze Client Closet of breng je eigen kleding mee. Jurken beschikbaar van maat 36 tot 46 voor vrouwen.

Fleurige tule rokjes voor de tienermeisjes.Communie

Eindelijk die communie of dat feest waar al lang naar uitgekeken wordt! Bij die hele speciale dag die zo snel voorbij vliegt horen dan ook mooie foto's, herinneringen.

Kiezen jullie voor de heide, een prachtig kasteel, een bloemenveld, bloemenschommel, wit zand, strand, prachtige waters, stoere oude gebouwen, een pony, een alpaca om te knuffelen, een stoere auto of misschien een zweefvliegtuig? Of met je voetbal of skateboard? Met of zonder een gouden uur...

Meer voorkeur voor een studioreportage? Iets passends voor iedereen!

Breng je gezin allemaal mee want dan maken we ineens gezinsfoto's. Wil de mama graag iets aan uit onze Client Closet? Check dan deze bij onze Client Closet op de website bij aanbod.

Houden jullie meer van frisse natuurlijke kleuren, een dromerige lichte afwerking of een warme gouden uur sfeer? Geef zeker je voorkeur door!

Met heel veel dank aan al deze communicanten van 2021 dat ik deze foto's mag publiceren!

Je kan nu al inschrijven voor de communie/ lentefeest shoots 2023. Dan ben je zeker van een plaatsje en deze prijs.


Business

Interesse in een Business shoot? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie en een prijs op maat van uw bedrijf.

Foto's van uw team op een leuke buitenlocatie? Op locatie werk ik met natuurlijk licht. Maar is er te weinig licht dan kan je ook kiezen voor de studio waar ik werk met studiolampen.

Je kan hiervoor gebruik maken van onze Client Closet. In de studio is er keuze uit wit of zwarte achtergrond.

Ideaal om te gebruiken voor de sociale media of voor op uw website.

Foto's worden aangeleverd in websize formaat en hoge resolutie.

Kijk op www.capturingthebestofyou.be voor meer info en prijzen.


Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie